Skip to content

Jij wilt de wereld mooier maken, ik ga je daar bij helpen.
Doe de test en kom er achter of wij een match zijn 
⬇️

Anne-Loes Huizing, Studio Pinck
Tape 2-wit

Website laten maken?

Ik bouw jouw website, die staat als een huis.


Zichtbaarheid. Punt. Dat is wat een goede website je geeft. Je website is voor jou als ondernemer essentieel. Het is dé plek waar je laat zien wie je bent. 

Ik heb een hekel aan de term ‘digitaal visitekaartje’, maar toegegeven: dat is wel precies wat het is. Het perfecte podium om je verhaal te vertellen én je lievelingsklant aan te trekken.

“Jij verdient een plek op het internet waar jouw lievelingsklant jou kan vinden, zodat ze niks liever willen dan met jou in zee gaan”

En dan is het ontzettend jammer als je als bezoeker op een website komt die niet aan de verwachting voldoet. Die niet laat zien wat voor geweldige dingen jij doet. Want als ik jouw vraag waarom jij bent begonnen als ondernemer dan weet jij het antwoord op de vraag zo te vertellen. Ik wil namelijk dat jij als vrouwelijke ondernemer een steentje kan bijdragen aan een betere wereld. Een website is de perfecte online tool om je te onderscheiden van de rest. 

Daarom ben jij begonnen als ondernemer, niet om je website in WordPress te bouwen.

Daar ben ik dan weer voor. 

Uniek website voor jou als vrouwelijke ondernemer
En doordat ik voor jou een WordPress website ontwerp en bouw die precies vertelt wat jouw verhaal is snapt de rest van de wereld wat jij wilt bereiken met je onderneming. Dit is je kans om met je website je als vrouwelijke ondernemer te onderscheiden van de rest. Wie jij bent en waar je voor staat maakt jouw onderneming uniek en dat is wat je online wilt laten zien.

Kijk, een website template van het internet plukken kan iedereen. Met als gevolg dat je website dertien in het dozijn wordt. En dat is zonde en je verdient zo veel beter. Een WordPress website die speciaal voor jou en je onderneming is gebouwd zorgt er voor dat jij opvalt tussen de miljoenen websites die online staan.

Je krijgt een website dat past bij wie je bent, waar je voor staat en wat je doet.

Waarom een website laten maken zo idioot belangrijk is voor jou als ondernemer

Vertelt je verhaal non stop

Een website staat altijd online. Dus wanneer jij niet aan het werk bent of juist kneiterhard de wereld mooier aan het maken bent, kunnen jouw lievelingsklanten jouw alsnog bereiken en opzoeken.

Trekt aandacht van je lievelingsklant

Online zichtbaar zijn met een website vergroot je klantenkring. Je bent nu namelijk op het www vindbaar. Wanneer je geen website hebt, dan wordt je over het hoofd gezien.

Meer dan een online visitekaartje

Je website is daarnaast de perfecte tool om te laten zien waar je voor staat, je diensten uit te lichten, prijzen te vinden maar ook kan je lievelingsklant contact met je opnemen via je website.

Het bespaart je idioot veel tijd

Natuurlijk kan je een template van het internet plukken en daar mee aan de slag gaan. Maar het resultaat is vaak net niet wat je wilt en het kost idioot veel tijd. Laten maken bespaart je idioot veel tijd. 

Van klanten naar trouwe fans

Je biedt je huidige klanten met een eigen website een perfecte tool aan om jou door te verwijzen naar nieuwe potentiële klanten. Ze sturen de website voor je door en zo krijg jij weer nieuwe klanten. 

Je onderscheiden van de rest

Je onderscheidt jezelf van je concurrentie met een unieke website. Anders durven te zijn, je eigen verhaal durven te vertellen. Een goed ontworpen website communiceert je complete verhaal. 

“Ik bouw voor jou een website en geef je het vertrouwen om jezelf als vrouwelijke ondernemer online te presenteren”

Ondernemen komt met de nodige obstakels, maar de grootste ben je vaak zelf. Iets met het imposter syndrome waar elke vrouwelijke ondernemer lijkt te hebben. Ondernemen is al spannend, maar dit maakt het soms nog net wat enger.

En dat is nergens voor nodig. Want jij weet waarom je bent gaan ondernemen. Jij wilt van de wereld een mooiere plek maken en het starten van je onderneming is hiervoor de beste tool. Die conclusie had je zelf ook al getrokken. Nu nog durven om het ook echt te gaan doen.

Wanneer ik start met het ontwerpen van jouw website (helemaal uniek en op maat voor jouw onderneming) ondersteun ik je bij alles waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dit kan een zetje in de rug om offline te gaan netwerken zijn, maar het kan ook het kiezen van de juiste promotiemiddelen voor jezelf. 

Als vrouwelijke ondernemer hebben we het al zwaar genoeg, dus een beetje extra support is een welkome aanvulling. Ik zorg er voor dat je na het traject niet alleen een geweldig en unieke website hebt, maar (en minstens net zo belangrijk) ook het vertrouwen in jezelf om daadwerkelijk jezelf en je onderneming aan de wereld te laten zien.

Anne-Loes Huizing, Studio Pinck
Tape 2-wit

Meer informatie over het laten bouwen van jouw eigen unieke WordPress website?

Vraag hier je WordPress website aan ⬇️

En laten we (online) kennismaken, van vrouwelijke ondernemer tot vrouwelijke ondernemer.

Veelgestelde vragen over het ontwerpen en bouwen van een WordPress website

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Stuur mij dan een berichtje.

  • Wanneer je start met ondernemen begin je met je bedrijfsidee, je bedrijfsnaam en grote kans dat je een domeinnaam registreert. Je wilt gaan ondernemen en dit wil je zo snel mogelijk doen.

    Dit betekent 0ok dat je zo snel mogelijk online vindbaar wil zijn. Ik raad je dan ook aan om meteen te starten met het laten bouwen van je website.

Sociaal dier