Skip to content
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck
Tape 2-wit

Aan de slag met je kernwaarden

‘Hoe bepaal je de kernwaarden van mijn onderneming?’ Woorden die jou als persoon, als ondernemer, als onderneming omschrijven. Ze geven je leven richting en zorgen er voor dat in je onderneming alle neuzen de goede kant op staan. Waarom doe je wat je doet? 

Download de opdracht om zelf aan de slag te gaan zodat je de kernwaarden van jouw onderneming concreet kan maken.

Ontdek jouw kernwaarden

Ik wil ontdekken wat mijn kernwaarden zijn!

Je ontvangt van mij binnen enkele minuten de opdracht in je mailbox. Check voor de zekerheid ook even je spam.

Ik wil aan de slag met mijn kernwaarden!

Schrijf je hieronder in en ontvang de opdracht in je mailbox. Wil je ook mijn nieuwsbrief ontvangen? Vink dan beide vakjes aan.

Weggever kernwaarden
Nieuwsbrief – (personal) branding & persoonlijk leiderschap
Marketing door

Over
Anne-Loes

Ik wil dat jij je eigen verhaal vol zelfvertrouwen kan vertellen en uitstraalt. Ik neem je in het ontwerpproces en samen gaan we alle stappen door lopen zodat jij daarna maar één ding hoeft te doen: het uitoefenen van je passie en dit met idioot veel zelfvertrouwen doen.
Pijl 1-zwart
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck