Skip to content
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck
Tape 2-wit

Ik ontwerp jouw logo en huisstijl.

Kneitermooi.


Jouw logo en huisstijl bepaalt hoe je overkomt op klanten. Die wil je helemaal goed hebben. En er zelf mee klooien, daar ben je wel klaar mee. Jij wilt meer, groter, brighter, bolder!

Trots zijn op je bedrijf en hoe jij jezelf presenteert. Met een uitstraling die daar helemaal bij past. Je krijgt bij mij een logo en huisstijl die past bij wie je bent, waar je voor staat en wat je doet. Niet alleen maar een mooi plaatje dus.

Ik ontwerp voor jou op een manier die vertelt wie je bent. En jij? Jij kunt vol zelfvertrouwen ondernemen.

Je krijgt een professioneel ontwerp dat past bij wie je bent, waar je voor staat en die de aandacht trekt van je lievelingsklant

Jouw logo in vijf stappen

Stap 1
We bespreken wat je neer wilt zetten en welke uitstraling daarbij past

Stap 2
Je krijgt een offerte op maat waar alles in zit

Stap 3
It’s a go? Yes! Je krijgt het stappenplan en mag jouw input aanleveren 

Stap 4
Ik ga aan de slag terwijl jij (met mijn hulp) keuzes maakt in je stijl

Stap 5
Tadaaa! Je geweldige nieuwe huisstijl is een feit!

Anne-Loes maakte drie opties voor mijn logo en daaruit sprong er 1 direct uit. Ik had nog twijfels, maar het was heel mooi te zien dat Anne-Loes eigenlijk al veel eerder een beeld had hoe mijn bedrijf in een logo vorm gegeven moest worden dan ikzelf. Ik ging af op haar expertise en zo kwam mijn logo tot stand. Perfect! Tess Gielen - Marijnissen, www.tessrose.nl

Tess Rose

Anne-Loes maakte drie opties voor mijn logo en daaruit sprong er 1 direct uit. Ik had nog twijfels, maar het was heel mooi te zien dat Anne-Loes eigenlijk al veel eerder een beeld had hoe mijn bedrijf in een logo vorm gegeven moest worden dan ikzelf.

Ik ging af op haar expertise en zo kwam mijn logo tot stand. Perfect!

Tess Gielen – Marijnissen, www.tessrose.nl

Tess Rose

Anne-Loes maakte drie opties voor mijn logo en daaruit sprong er 1 direct uit. Ik had nog twijfels, maar het was heel mooi te zien dat Anne-Loes eigenlijk al veel eerder een beeld had hoe mijn bedrijf in een logo vorm gegeven moest worden dan ikzelf.

Ik ging af op haar expertise en zo kwam mijn logo tot stand. Perfect!

Tess Gielen – Marijnissen,
www.tessrose.nl

Met een uniek ontworpen logo laat meteen een kneitergoede en professionele eerste indruk achter. 

Want als jouw doelgroep zich niet aangesproken voelt door jouw logo en huisstijl, verlies je een hoop potentiële klanten. Zonde en zeer onnodig! 

Een goed ontworpen logo vertelt namelijk jouw verhaal voor jou. Het trekt de aandacht van je lievelingsklant én houdt de aandacht van je lievelingsklant die niks liever willen dan met jou samenwerken.

Wacht niet langer en zorg nu voor jouw professionele uitstraling om je lievelingsklant aan te trekken!

Anne-Loes Huizing, Studio Pinck

Tijdlijn van het logo & huisstijl traject

In zes weken een uniek logo voor jou, de vrouwelijke ondernemer die van de wereld een mooiere plek gaat maken

 • Week 0

  Voordat we starten

  Yes, we gaan samenwerken! Woehoe, superleuk 🥳

  Om van onze samenwerking een groot succes te maken vraag ik je om vooraf een document in te vullen. In dit document staan een paar vragen over jou als vrouwelijke ondernemer, je bedrijf en waarom je bent gaan ondernemen. Want jouw plannen zijn groots, en jij verdient een authentiek logo die aansluit op jouw geweldige plannen.

  Dit document wordt dan ons naslagwerk voor onze creatieve sessie en de basis voor wanneer ik jouw unieke logo ga ontwerpen.

 • Week 1: Creatieve sessie & moodboard

  We gaan beginnen!

  Je hebt het document ingevuld en we zijn toe aan onze creatieve sessie. Deze sessie van een uur is online of bij mij op kantoor in Enschede. 

  Tijdens deze sessie ga ik dieper in op het document wat je hebt ingevuld. Ik wil namelijk alles weten over je onderneming. Waarom ben je gaan ondernemen? Voor wie ga je aan de slag? Welke waarden vind jij belangrijk om mee te brengen?

  Deze sessie, samen met jouw ingevulde document, wordt voor mij de basis voor het ontwerpen van jouw logo en huisstijl op maat.

  Tegelijkertijd is dit document een groot onderdeel van de basis van jouw bedrijf. Je komt er in deze sessie namelijk achter met wie je het liefste werkt en in welke vorm zich dit uit (diensten & producten). Perfect voor in je business plan.

  Aan het einde van deze week ontvang je van mij een moodboard. Dit geeft jou een goed idee welke richting ik op ga met de visuele uitstraling van je onderneming. 

 • Week 2: Schetsen & eerste voorstellen

  Schetsen logo en huisstijl

  Op basis van je moodboard ga ik bezig met de eerste schetsen voor je unieke huisstijl. Deze week ontvang je van mij in de mail het voorstel voor je kleurenpalet, typografie en twee unieke logo voorstellen.

  Na deze oplevering is het tijd voor je eerste feedback ronde.

 • Week 3: het verwerken van jouw feedback

  Jouw mening telt

  Jij mag aan de slag! In deze week geef je mij door welk unieke logo jouw voorkeur heeft. Eventuele feedback over het ontwerp en de kleuren geef je door via de mail.

 • Week 4: Presentatie logo & huisstijl

  Ik presenteer je unieke logo & huisstijl 

  In week 4 presenteer ik jou, digitaal of bij mij op kantoor in Enschede, het unieke logo en de huisstijl van jouw onderneming.

  In de vorige ronde heb je mij al feedback gegeven en deze heb ik verwerkt. Op basis van deze presentatie heb je nog één keer de kans om feedback te geven op het ontwerp. 

 • Week 5: Verwerken van feedback + ontwerpen ander uitingen

  Verwerken feedback & ontwerpen andere uitingen

  In week 5 ga ik aan de slag met het finetunen van je logo en huisstijl, maar reserveer ik ook ruimte om aan de slag te gaan met andere unieke huisstijl uitingen. Denk aan het ontwerpen van je visitekaartje, maar dit zou ook een flyer of een social media template kunnen zijn.

 • Week 6: Oplevering van je logo en huisstijl op maat

  Je unieke logo en huisstijl is af!

  De laatste week van ons traject is aanbeland. In deze week ontvang je van mij alle bestanden die je nodig gaat hebben. Denk aan een .jpg en .png van je logo of aan een .pdf bestand van je visitekaartje of ander drukwerk.

  Verder is het tijd voor taart. Want eh: je hebt toch maar even hele mooie stappen gezet bij het laten zien van je onderneming. Daar mag je super trots op zijn!

Kies je huisstijl pakket

Pakket 1
'Lichtroze'
€1.797,00

  • Huiswerk om de basis van je onderneming op papier te zetten
  • Online kick-off/creatieve sessie van één uur
  • Twee unieke logovoorstellen
  • Twee feedbackrondes
  • Eén definitief logo
  • Uniek Sublogo
  • Uniek beeldmerk
  • Typografie passend bij jouw onderneming
  • Je eigen kleurenpalet & kleurcodes
  • Logo geleverd in .png, en .jpg

Pakket 2
'Cerise'
€2.497,00

  • Huiswerk om de basis van je onderneming op papier te zetten
  • Online kick-off/creatieve sessie van één uur
  • Drie unieke logovoorstellen
  • Twee feedbackrondes
  • Eén definitief logo
  • Uniek Sublogo
  • Uniek beeldmerk
  • Typografie passend bij jouw onderneming
  • Je eigen kleurenpalet & kleurcodes
  • Logo geleverd in .png, en .jpg

Pakket 3
'Magenta'
€2.997,00

  • Huiswerk om de basis van je onderneming op papier te zetten
  • Online kick-off/creatieve sessie van één uur
  • Drie unieke logovoorstellen
  • Twee feedbackrondes
  • Eén definitief logo
  • Uniek Sublogo
  • Uniek beeldmerk
  • Typografie passend bij jouw onderneming
  • Je eigen kleurenpalet & kleurcodes
  • Logo geleverd in .png, en .jpg

Liever een alles-in-een pakket
voor huisstijl én website??

Voorbeelden van unieke logo’s & huisstijlen voor vrouwelijke en maatschappelijk betrokken ondernemers

Kattenoortjes

Plan je afspraak ⬇️

En laten we het hebben over jouw mooie plannen.

Over
Anne-Loes

Staan voor wie je écht bent en kunnen ondernemen vanuit trots en idioot veel zelfvertrouwen. Met dat doel ontwerp ik elke keer weer voor al mijn klanten.

Ik heb namelijk zelf ondervonden wat er gebeurt als je vol in je talent durft te stappen…

Pijl 1-zwart
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck