Skip to content

Lieve woorden

Mijn opdrachtgevers aan het woord:

Stephanie van Ballengooijen van de Samen met Stephanie over het ontwerpen van haar kleurenpalet

Ik werd al een tijdje niet heel erg blij van mijn kleurenpallet voor mijn bedrijf. Het straalde niet de vrolijkheid uit die ik zou willen uitstralen en dat vond ik erg jammer. Daarnaast klopten de kleuren ook niet meer bij mijn bedrijf door de veranderingen die er allemaal waren geweest.

Anne-Loes vertelde mij hoe zij werkt met kleuren, op basis van de seizoenen, en dat sprak mij enorm aan! Alle kleuren passen bij elkaar en kloppen, maar ze zijn elk seizoen anders zodat ze passen bij de zomer of de herfst. Zo kleurt het direct ook goed bij de foto’s op mijn instagram. PERFECT!

Anne-Loes ging aan de slag op basis van mijn oude kleurenpallet en zo ontstond er een nieuw pallet. Daarnaast kreeg ik ook advies welke kleuren ik het beste kon gebruiken voor mijn website.

Al lijkt het een kleine verandering voor mij heeft het heel veel gedaan! Klopt jouw branding niet helemaal meer bij de bedrijf doordat je bent gegroeid? Anne-Loes is dan echt een aanrader. Ze denkt goed met je mee en zorgt dat je bij jezelf blijft.

Schermafbeelding-2021-06-09-om-13.10.58
Hartje 1-zwart

Yolande Potjer van Onderzoekend Geschiedenis Onderwijs over het ontwerpen van haar huisstijl en website

Anne-Loes heeft de huisstijl met twee logo’s en een website ontwikkeld voor mijn promotieonderzoek. Het was een inspirerend proces waarbij we vanuit mijn moodboard in overleg gingen over het kleurenpalet en mijn ideeën voor logo’s bij mijn onderzoek. Anne-Loes denkt daarbij erg mee vanuit doel, stijl en vorm. De eerste schetsen pasten daardoor meteen herkenbaar bij mijn ideeën en met een aantal aanpassingsrondes hadden we een strakke, herkenbare vorm waar ik tot nu toe alleen maar complimenten voor krijg. De doelgroep was hierbij mede uitgangspunt.

Daarna volgde de opzet van de website waarbij ik duidelijke richtlijnen kreeg over wat ik moest aanleveren en ook lettertype, kleurcodes kreeg om in de downloads te kunnen gebruiken. Anne-Loes was flexibel en dacht mee over hoe we de verschillende aspecten van de website helder konden presenteren. Al snel was mijn eigen website een feit! Met een duidelijke handleiding kan ik nu zelf materiaal toevoegen en wijzigingen, maar ik weet ook dat Anne-Loes klaarstaat om me verder te helpen mocht dat in de toekomst nodig zijn. Ze communiceert helder en denkt mee, is vrolijk en initiatiefrijk. Een feest om met haar samen te werken.

Veertje van the Copy Club/unfurgettables over het ontwerpen van haar logo en website

Anne-Loes heeft aan een half woord genoeg: we zaten gelijk op één lijn en ik had het vertrouwen dat ze iets moois ging maken van mijn logo en website. En dat klopte! Achteraf kon ik ook nog bij haar terecht voor wat aanvullende vragen. Heel blij mee!

Schermafbeelding-2021-06-09-om-13.14.39
Hartje 1-zwart

Anyta Mulder over mijn communicatierol bij ZorgAccent

Toen wij in 2017 extra ondersteuning nodig hadden op het gebied van grafische vormgeving, vonden wij Anne-Loes bereid om ons team communicatie te komen versterken. Naast grafische vormgeving heeft Anne-Loes ook een grote passie voor online marketing. En daarmee was en is zij nog steeds een waardevolle aanvulling op ons communicatieteam.

Inmiddels als freelancer, ondersteunt ze ons met veel enthousiasme en professionaliteit bij het profileren van ZorgAccent op de social mediakanalen. Op haar advies hebben we deze inmiddels ook uitgebreid met twee extra accounts op Instagram en Facebook, Talent voor ZorgAccent, voor het werven van medewerkers. Communicatie is een vak dat continu in ontwikkeling is, vooral ook door de rol die sociale media daarin spelen.

Samen met Anne-Loes sparren we regelmatig hoe we het merk ZorgAccent bij de verschillende doelgroepen nog beter onder de aandacht kunnen brengen. Doen we dat nog op de juiste manier? Gebruiken we de juiste kanalen? Door de kennis die Anne-Loes op dit vlak heeft, maken we hierbij de juiste keuzes. Dat wordt bevestigd door de resultaten die we behalen. We zijn goed zichtbaar bij zowel cliënten, mantelzorgers, werkzoekenden en niet te vergeten bij onze eigen medewerkers.

Bij Anne-Loes is onze social mediastrategie in goede handen. Zij geeft pro-actief en zelfstandig vorm aan de posts voor de diverse kanalen. Daar waar wij input geven, heeft ze aan een half woord genoeg en kun je ervan op aan dat ze het op een goede manier vormgeeft. Het is altijd weer inspirerend om met haar samen te werken en ik hoop nog vele jaren mooie en vernieuwende uitingen met haar te mogen vormgeven. Naast dat ze natuurlijk gewoon een leuk mens is!

Schermafbeelding 2022-02-08 om 14.56.00
Hartje 1-zwart

Tess van Tess Rose over het ontwerpen van haar logo, huisstijl en website

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een andere creatieve ondernemer. Iemand van mijn leeftijd die dezelfde gedachtegang had in creatief ondernemen. Dat zij dan aan de andere kant van het land zou wonen, hinderde niet. Gewoon gezellig koffie in het midden ter kennismaking en de rest via (beeld)bellen. Ik had na onze kennismaking direct een fijn gevoel en dus is Anne-Loes voor mij aan de slag gegaan. Ik startte een eigen bloematelier, en had een logo, huisstijl en website nodig. Na het bedenken van je eigen bedrijfsnaam is een logo zo belangrijk.

Het geeft je bedrijf een beeldmerk en het straalt uit wat jij wilt uitstralen. En dat is natuurlijk best een beetje spannend. Anne-Loes maakte drie opties en daaruit sprong er 1 direct uit, Ik had nog twijfels, maar het was heel mooi te zien dat Anne-Loes eigenlijk al veel eerder een beeld had hoe mijn bedrijf in een logo vorm gegeven moest worden dan ikzelf. Ik ging af op haar expertise en zo kwam mijn logo tot stand. Perfect!

Dat was de basis. Toen kwam de website. Een prachtige heldere website, duidelijk, precies hoe ik het wilde. Mét en dat is niet onbelangrijk, altijd snelle hulp via app of bellen als je er even niet uitkomt. Ik ben heel goed met bloemen, maar minder goed met websites. Echter plaats ik nu zelf alle foto’s, pas ik teksten aan. En dat is natuurlijk super. Nog steeds hebben we contact, want dan is er weer eens een flyer nodig, en dan weer hulp voor iets anders. Een heel fijne, warme meid met heel veel creativiteit!

Vivianne & Lily van layers. over het ontwerpen van hun huisstijl

Het was heel fijn om met Anne-Loes samen te werken, ze is authentiek en loyaal naar haar klant. Wij waren net startende en hadden wel wat ideeën voor onze ‘visual branding’ maar wisten niet goed hoe we dit konden vertalen naar de juiste vormgeving. Anne-Loes dacht met ons mee, kwam met creatieve ideeën en heeft voor ons een mooie huisstijl ontworpen. Ben je op zoek naar een professionele, gezellige samenwerking? Bij Anne-Loes ben je aan het juiste adres!

Schermafbeelding-2021-06-09-om-13.10.24
Hartje 1-zwart

Ivanca van Pretty Paws B&B over haar Creatieve Strategie Sessie

Het was mij al snel duidelijk. Anne-Loes weet waar ze over praat. Ze heeft me waardevolle tips gegeven over hoe ik mijn website/branding verder kan optimaliseren. Ze kijkt zowel vanuit het oogpunt van brandspecialist, ondernemer en klant en die combinatie is wat mij betreft key. Ook haar vriendelijke persoonlijkheid maakt me enthousiast. Ik ben normaliter een controle freak, maar Anne-Loes is iemand op wie ik volledig zou kunnen vertrouwen bij het branden/vormgeven van mijn onderneming. Als je kijkt naar haar aanbod zie je ook dat ze aan alles heeft gedacht. Heerlijk om dit aan een professional te kunnen overlaten.

Kathelijne van Mierlo over het ontwerpen en bouwen van haar website

Toen ik iemand zocht voor het bouwen van mijn website deed ik een oproep. Uit honderden reacties sprong er één iemand uit, dat was Anne-Loes! Anne- Loes is authentiek, kundig, creatief, betrouwbaar, eerlijk en heel fijn in de communicatie! Zelfs voor de eigenwijze mensen ;).

Alles is bespreekbaar en niets is teveel gevraagd! Ik kan haar iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt voor het afleveren van mijn prachtige website!

Tot de volgende opdracht!

Minke Tan over het ontwerpen van haar logo en huisstijl

Anne-Loes heeft voor mijn een prachtig logo ontworpen waar ik heel blij mee ben. Samen hebben we lopen sparren tot het alles was waar ik op had kunnen hopen en beter :). Ze is professioneel en tegelijkertijd echt haar zelf. Ik vond het een hele fijne samenwerking!

WhatsApp Image 2022-02-08 at 14.46.23
WhatsApp Image 2022-02-08 at 14.46.23 (2)
WhatsApp Image 2022-02-08 at 14.46.23 (1)

Sociaal dier