Skip to content
Kleur jouw bedrijf
Tape 2-wit

Eerst zelf proberen?

 
Laat je inspireren en zet met onderstaande tools je eerste stappen op het gebied van Personal Branding.
You can do this! Ben je benieuwd waar ik jou mee kan helpen? Neem dan contact met mij op of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Gratis opdracht

Aan de slag met je kernwaarden

Woorden die jou als persoon, als ondernemer, maar ook jouw onderneming omschrijven. Download om er zelf mee aan de slag te gaan.

Gratis e-book

De eerste stappen naar je Waarom

En spring er tussenuit met je bedrijf. In dit e-book neem ik je mee op ontdekkingsreis om er zelf achter te komen wat jouw Waarom is.

Podcast

De Wees Jezelf Podcast

De podcast over Personal Branding. Waar ik je alle ins & outs over Personal Branding vertel en hoe jij dit op jouw manier kan inzetten.

SHOP

Personal branding magazine

Het krachtigste marketingtool wat ik ken en wat er voor heeft gezorgd dat klanten bij mij komen voor wie ik ben.
 
Ik geef je tips en tools om te starten met Personal Branding, zodat jij eindelijk een manier vindt om van jouw krachten je visitekaartje te maken. Na het lezen van dit magazine weet jij:

  • Het verschil tussen personal Branding én een merkidentiteit
  • Wat de magie van Personal Branding is
  • Hoe je Personal Branding kan inzetten op een manier die bij jou past

..en kan je zelf aan de slag met je Personal Branding strategie! Hiervoor geef ik je een concreet stappenplan zodat je er vandaag nog mee kan beginnen.

SHOP

Missie & visie werkboek

Met een ijzersterke missie & visie zet jij de eerste stappen met je marketingstrategie. Je krijgt van mij de handvaten om je eigen missie en visie op papier te zetten.

Na het lezen en het maken van de opdrachten in dit werkboek weet jij:

  • Eindelijk wat het verschil is tussen een missie en visie
  • Hoe jij jouw eigen missie en visie bepaalt

..en kan je zelf aan de slag met je marketingstrategie! In dit werkboek zitten twee opdrachten zodat jij je missie & visie sterk neer gaat zetten. Hiervoor geef ik je een concreet stappenplan zodat je er meteen mee kunt starten.

Blogs

Een plek voor mijn hersenspinsels

Mijn blogs over persoonlijke ontwikkeling,
ondernemen, Personal Branding, WordPress en grafisch ontwerp.

Gratis download

Screensavers voor je telefoon

Voor elke dag een beetje extra motivatie op je telefoonscherm. Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief en je ontvangt ze in de mail.

AANRADERS

Mijn favoriete tools en producten

Benieuwd naar mijn favoriete boeken die ik aanraad? Of de tools die niet mogen ontbreken als ondernemer? Klikkerdeklik 👇

Over
Anne-Loes

Ik wil dat jij je eigen verhaal vol zelfvertrouwen kan vertellen en uitstraalt. Ik neem je in het ontwerpproces en samen gaan we alle stappen door lopen zodat jij daarna maar één ding hoeft te doen: het uitoefenen van je passie en dit met idioot veel zelfvertrouwen doen.
Pijl 1-zwart
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck