Skip to content
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck
Tape 2-wit

Ik ontwerp jouw logo en huisstijl.

Kneitermooi.


Jouw logo en huisstijl bepaalt hoe je overkomt op klanten. Die wil je helemaal goed hebben. En er zelf mee klooien, daar ben je wel klaar mee. Jij wilt meer, groter, brighter, bolder!

Trots zijn op je bedrijf en hoe jij jezelf presenteert. Met een uitstraling die daar helemaal bij past. Je krijgt bij mij een logo en huisstijl die past bij wie je bent, waar je voor staat en wat je doet. Niet alleen maar een mooi plaatje dus.

Ik ontwerp voor jou op een manier die vertelt wie je bent. En jij? Jij kunt vol zelfvertrouwen ondernemen.

Je krijgt een professioneel ontwerp dat past bij wie je bent, waar je voor staat en die de aandacht trekt van je lievelingsklant

Jouw logo en huisstijl in vijf stappen

Stap 1
Je vraagt een adviesgesprek aan en we beslissen samen welk traject voor jou geschikt is

Stap 2
It’s a go? Yes! Je krijgt het stappenplan en mag jouw input aanleveren 

Stap 3
Aan de hand van meerdere creatieve sessies zetten we jouw merk neer

Stap 4
Ik ga aan de slag terwijl jij (met mijn hulp) keuzes maakt in je stijl

Stap 5
Tadaaa! Je geweldige nieuwe merkidentiteit en huisstijl is een feit!

Anne-Loes maakte drie opties voor mijn logo en daaruit sprong er 1 direct uit. Ik had nog twijfels, maar het was heel mooi te zien dat Anne-Loes eigenlijk al veel eerder een beeld had hoe mijn bedrijf in een logo vorm gegeven moest worden dan ikzelf.

Ik ging af op haar expertise en zo kwam mijn logo tot stand. Perfect!

Tess Gielen - Marijnissen, www.tessrose.nl

Tess Rose

Anne-Loes maakte drie opties voor mijn logo en daaruit sprong er 1 direct uit. Ik had nog twijfels, maar het was heel mooi te zien dat Anne-Loes eigenlijk al veel eerder een beeld had hoe mijn bedrijf in een logo vorm gegeven moest worden dan ikzelf.

Ik ging af op haar expertise en zo kwam mijn logo tot stand. Perfect!

Tess Gielen – Marijnissen, www.tessrose.nl

Tess Rose

Anne-Loes maakte drie opties voor mijn logo en daaruit sprong er 1 direct uit. Ik had nog twijfels, maar het was heel mooi te zien dat Anne-Loes eigenlijk al veel eerder een beeld had hoe mijn bedrijf in een logo vorm gegeven moest worden dan ikzelf.

Ik ging af op haar expertise en zo kwam mijn logo tot stand. Perfect!

Tess Gielen – Marijnissen,
www.tessrose.nl

Met een uniek ontworpen logo laat je meteen een kneitergoede en professionele eerste indruk achter. 

Want als jouw doelgroep zich niet aangesproken voelt door jouw logo en huisstijl, verlies je een hoop potentiële klanten. Zonde en zeer onnodig! 

Een goed ontworpen logo vertelt namelijk jouw verhaal voor jou. Het trekt de aandacht van je lievelingsklant én houdt de aandacht van je lievelingsklant die niks liever willen dan met jou samenwerken.

Wacht niet langer en zorg nu voor jouw professionele uitstraling om je lievelingsklant aan te trekken!

Anne-Loes Huizing, Studio Pinck

Het traject

Geef kleur aan jouw bedrijf

Een sterke visuele vertaling van je verhaal.

In dit traject zoeken we met vier 1-op-1 sessies de verdieping in om de merkidentiteit van jouw bedrijf neer te zetten. Op basis hiervan ontwerp ik de huisstijl voor jouw bedrijf.

De investering van ‘Kleur jouw bedrijf’ is €3.497,00. 

Prijs is exclusief btw en betalen in termijnen is in overleg altijd mogelijk.

Geef kleur aan jouw bedrijf

  • Eén definitief logo, sublogo & beeldmerk
  • Typografie passend bij jouw onderneming
  • Je eigen kleurenpalet & kleurcodes
  • Logo geleverd in .png, en .jpg
  • Unieke stijlelementen
  • Eén drukwerk uiting naar keuze
  • Stylesheet met alle informatie over jouw visuele identiteit
  • Unieke merkidentiteit
  • Je eigen personal brand

Voorbeelden van unieke logo’s & huisstijlen voor vrouwelijke en maatschappelijk betrokken ondernemers

Veelgestelde vragen

Klik om te openen

 • Yes, dit pak ik met liefde voor je op! Voor een indicatie van prijzen verwijs ik je graag naar deze pagina. Ga je voor ‘Kleur je bedrijf’ traject en een website? Dan krijg je van mij korting op je website.

Kattenoortjes

Vraag je adviesgesprek aan ⬇️

En laten we het hebben over jouw mooie plannen.

Over
Anne-Loes

Staan voor wie je écht bent en kunnen ondernemen vanuit trots en idioot veel zelfvertrouwen. Met dat doel ontwerp ik elke keer weer voor al mijn klanten.

Ik heb namelijk zelf ondervonden wat er gebeurt als je vol in je talent durft te stappen…

Pijl 1-zwart
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck