Skip to content
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck
Tape 2-wit

Huisstijl, website of GIFjes nodig?

Gaan we doen.

Jij wil zichtbaarder zijn met een stijl die he-le-maal klopt. Een uitgesproken huisstijl, een dijk van een website of pakkende GIFjes. Goed nieuws: kan allemaal.

Jouw merk is wat anderen over je zeggen als je er niet bij bent

De opties

Logo en huisstijl

Het meest onderscheidende middel? Je eigen stijl. Met een goede basis herkennen je klanten je van ver. Dat typische kleurgebruik (ra, ra wat is de mijne?), een sprekend lettertype of een speels logo. Het maakt je anders dan al die anderen.
 
Je krijgt een ontwerp dat past bij wie je bent, waar je voor staat en wat je doet.

Website in WordPress

Zichtbaarheid. Punt. Dat is wat een goede website je geeft. Je toekomstige klant kan je 24/7 leren kennen via je website. Het perfecte podium om je verhaal te vertellen én klanten aan te trekken.  
 
Je krijgt bij mij een website die jouw klanten laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je doet.

GIFjes laten maken

GIFjes zijn hot! Een toffe aanvulling op je Instagram-stories of op je website. Ideaal om bijvoorbeeld je werkwijze visueel te maken of statements te maken in de stijl van jouw bedrijf.

Je krijgt GIFjes die 100% op maat geïllustreerd zijn voor jou.

 

Kattenoortjes

Vraag je adviesgesprek aan ⬇️

Elke maand 5 plekken vrij.

 

Over
Anne-Loes

Ik wil dat jij je eigen verhaal vol zelfvertrouwen kan vertellen en uitstraalt. Ik neem je in het ontwerpproces en samen gaan we alle stappen door lopen zodat jij daarna maar één ding hoeft te doen: het uitoefenen van je passie en dit met idioot veel zelfvertrouwen doen.
Pijl 1-zwart
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck

Sociaal dier