Wat doe ik als ondernemer? Samenvatting van de maand juli

Doei juli en hallo augustus! Zo, wat ging deze maand snel voorbij zeg. De zomerrust is te merken en ergens vind ik dat ook wel heel erg lekker. In deze blog een samenvatting van juli. Wat heb ik afgelopen maand allemaal gedaan?

Wat heb ik afgelopen maand allemaal meegemaakt als ondernemer? Let’s go!

Projecten die ik heb afgerond

Anne-Loes, Studio Pinck

Projecten waar ik mee bezig ben

Eigen projecten

  • Pinck Academy is officieel gestart. Het platform voor ambitieuze grafisch ontwerpers die van hun eigen bedrijf een groot succes willen maken. Ik neem jou mee op ontdekkingsreis in je eigen onderneming en leer je ondertussen alle ins en outs van het grafische vak. Aan het einde van de reis heb jij jouw grafisch onderneming sterk en heb jij alle tools in handen om voor je eigen klanten hetzelfde te doen. Check het platform hier!
  • Aan de slag met je kernwaarden? Check mijn freebie hier!

VOUT netwerken

VOUT is mijn tweede bedrijf en elke maand organiseren we een netwerkevent. Afgelopen maand hadden we onze zomerborrel bij van Doorn & Doorn. Ondanks de regen was de zomerborrel een groot succes!

Juli was een mooie maand en ik kan niet wachten wat augustus mij brengt 🙂

Wat heb jij afgelopen maand allemaal gedaan?