Skip to content
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck
Tape 2-wit

Wat zegt je favoriete kleur over jou?

Kleur kan je raken. Of het nou, groen, geel of paars is. Iedereen heeft een favoriete kleur en het mooie is: deze kleur zegt ontzettend veel over jou als persoon. 
Benieuwd wat verschillende kleuren betekenen en waar ze voor staan? Ik leg het met liefde voor je uit!

Kleur zegt meer dan 1000 woorden

Verdiep je in je lievelingskleur en het zal je verbazen hoe veel de kleuren lijken op jouw als persoon.

Jouw favoriete kleur zegt heel over jou als persoon en wat voor jou kenmerkend is. Hou je van roze? Dan heb je echt andere kwaliteiten dan iemand die niet zonder de kleur geel kan.

In deze gratis mini cursus ontvang je van mij elke dag één mail, waar ik je per dag mee neem in de tien verschillende kleurfamilies. Je leert niet alleen je eigen lievelingskleur kennen, maar ook de rest van de regenboog.

Anne-Loes Huizing, Studio Pinck

Ik wil weten wat mijn favoriete kleur betekent!

Zeven dagen lang ontvang je van mij elke dag een mailtje waarin ik de verschillende kleurfamilies bespreek. Benieuwd wat jouw lievelingskleur betekent? Meld je dan aan voor de minicursus!

Gratis mini training kleuren
Nieuwsbrief – (personal) branding & persoonlijk leiderschap
Marketing door

Over
Anne-Loes

Ik wil dat jij je eigen verhaal vol zelfvertrouwen kan vertellen en uitstraalt. Ik neem je in het ontwerpproces en samen gaan we alle stappen door lopen zodat jij daarna maar één ding hoeft te doen: het uitoefenen van je passie en dit met idioot veel zelfvertrouwen doen.
Pijl 1-zwart
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck