Skip to content
Studio Pinck: "Vandaag nog aan de slag met je merkidentiteit"

Merkidenteit op maat

Je bent op zoek naar een podium om jouw verhaal te vertellen. Maar hoe ga je dat doen en hoe spreek je jouw doelgroep aan? Hoe ga jij je onderscheiden van al die geweldige ondernemers om je heen?

Dit alles noemen we met een mooi woord: jouw merkidenteit.

Tijd om jouw verhaal te vertellen

Wat wil jij delen met de wereld? Wat is jouw verhaal? Dat is de basis van een ijzersterke merkidentiteit.

Als ondernemer moet je jezelf kunnen onderscheiden. Dit doe je door jouw verhaal te vertellen én ervoor te zorgen dat het klopt met je doelen, je doelgroep en kernwaarden.

Merken worden sterk voor branding. Een goed doordachte identiteit wat de onderneming ademt. Alles valt op z’n plek.

De naam, de teksten, de vormgeving, kleuren, typografie, fotografie maar vooral hoe jij overkomt op klanten. Door duidelijke beslissingen te maken over je merkidentiteit wordt je zichtbaar. En door zichtbaar te zijn, kan jij je podium pakken.

Met als resultaat: een identiteit die laat zien hoe mooi en krachtig  jij bent als ondernemer. Een merkidentiteit die er voor zorgt dat niemand meer om je heen kan.

“People don’t buy goods and services.
They buy relations, stories and magic”

Stap 1

Huiswerk

Voordat we met elkaar in gesprek gaan stuur ik je een document toe met vragen. Deze kan je digitaal invullen en weer naar mij retour sturen.

Dit is de start van jouw merkidentiteit. Deze is niet in één dag geschreven en het is altijd een work in progress. Jij groeit, dus je merkidentiteit groeit mee.

Duur: 2 uur

Stap 2

1-op-1 sessie

Yes, tijd voor de sessie! We gaan in op jouw merkverhaal, kernwaarden en maken we jouw merkidentiteit concreet. Na onze sessie heb je de basis van jouw onderneming op papier staan. Oftewel: je merkidenteit staat op papier!

Aan het eind van onze sessie kan je meteen aan de slag om je merkidenteit in te zetten. Verwerk het op je website, je vormgeving en op je socials. Hup, aan de slag!

Duur: 3 uur

Stap 3

Aanpakken!

Na twee weken spreken we elkaar nog een keer en gaan we het hebben over je merkidentiteit en de vervolgstappen.

Lukt het met het implementeren van je merkidenteit? Waar ga je mee aan de slag en kan ik jou er bij helpen? Een website? Huisstijl?

Duur: 1 uur 

Het is tijd om jouw verhaal te vertellen: tijd voor een ijzersterke merkidentiteit.

Merkidentiteit

€499,00

Deze prijs is excl. btw.

Wat levert het mij op?

Behalve een ijzersterke merkidentiteit bedoel je?

Na onze sessie weet je precies wat jouw unieke toegevoegde waarde is voor jouw doelgroep. Je hebt een document in handen met de blauwdruk van jouw onderneming, bomvol tips, tools en inspiratie. 

Oftewel, je hebt een duidelijke richting. Nu je jouw merkidentiteit hebt staan is de rest een fluitje van een cent. Keuzes maken over marketing, communicatie, investeringen, groeien. Alles komt samen.

Ik wil aan de slag met mijn merkidentiteit!

De afgelopen weken heb ik problemen gehad met mijn mail.
Krijg je geen reactie of wil je snel een antwoord?
Bel of app mij dan op 06 39 59 66 17.