Skip to content

Jij wilt de wereld mooier maken, ik ga je daar bij helpen.
Doe de test en kom er achter of wij een match zijn 
⬇️

Anne-Loes Huizing, Studio Pinck
Tape 2-wit

Ik ontwerp in één dag een uniek logo voor jouw bedrijf

Geen grap! Samen komen we tot een huisstijl die bij jou past.


Een uniek logo voor jou als vrouwelijke ondernemer die ervoor zorgt dat de wereld niet meer om jou heen kan. Zodat je opvalt.

De kleuren die je gebruikt, de lettertypes, de vormen en de lijnen. Het bepaalt hoe je overkomt op je doelgroep. Het is eigenlijk de basis van alles binnen je bedrijf. 

Dit is het moment om daarin keuzes te maken, zodat je écht opvalt. Die keuzes maken we samen op één dag. Korte lijntjes en een unieke huisstijl als eindresultaat.

“Grafisch ontwerp gaat de wereld niet redden, maar maakt ‘m wel een stukkie mooier”

En dat redden van de wereld, daar ben jij voor. Want als ik jouw vraag waarom jij bent begonnen als ondernemer dan weet jij het antwoord op de vraag zo te vertellen. Ik wil namelijk dat jij als vrouwelijke ondernemer een steentje kan bijdragen aan een betere wereld. Een autheniek logo en huisstijl geeft je de tools om jezelf te onderscheiden van de rest.

Daarom ben jij begonnen als ondernemer, niet om uren te besteden aan het ontwerpen van je eigen branding.

Daar ben ik dan weer voor. En daar pakken we één dag voor om mee aan de slag te gaan.

Logo in één dag
En doordat ik voor jou een huisstijl ontwerp die precies vertelt wat jouw verhaal is snapt de rest van de wereld wat jij wilt bereiken met je onderneming. Dit is je kans om met je visuele identeiteit je als vrouwelijke ondernemer te onderscheiden van de rest. Wie jij bent en waar je voor staat maakt je uniek en dit wil je weerspiegelen in je visuele uitstraling. 

Want het meest onderscheidende middel om je onderneming op de kaart te zetten? Je eigen stijl. Met een goede basis herkennen je klanten je van ver. Dat typische kleurgebruik (ra, ra wat is de mijne?), een sprekend lettertype of een speels logo. Het maakt je anders dan al die anderen. Het maakt je uniek.

Je krijgt een uniek ontwerp dat past bij wie je bent, waar je voor staat en wat je doet. En yes, dat tackelen we allemaal in één dag.

Waarom een logo en huisstijl
in één dag ontwerpen werkt

Korte lijntjes

Geen eindeloos heen en weer gemail, maar één dag intensief contact.
 
We maken in één dag een hele boel keuzes, zodat je snel weer verder kan met je eigen onderneming.

Volle focus

Er staat voor mij maar één ding op de planning die dag en dat is het ontwerpen van jouw branding.
 
Je krijgt mijn volle aandacht en samen komen we tot het mooiste resultaat. 

Kwaliteit

Een logo die in één dag is gemaakt, is niet minder waardevol dan bij een regulier traject. Ik benut de volle 8 uur volledig aan jou en je bedrijf en je krijgt altijd een uniek logo voor jouw onderneming.

Liever luisteren?

“Ik ontwerp voor jou een uniek logo en geef je het vertrouwen om jezelf als vrouwelijke ondernemer te laten zien”

Ondernemen komt met de nodige obstakels, maar de grootste ben je vaak zelf. Iets met het imposter syndrome waar elke vrouwelijke ondernemer lijkt te hebben. Ondernemen is al spannend, maar dit maakt het soms nog net wat enger.

En dat is nergens voor nodig. Want jij weet waarom je bent gaan ondernemen. Jij wilt van de wereld een mooiere plek maken en het starten van je onderneming is hiervoor de beste tool. Die conclusie had je zelf ook al getrokken. Nu nog durven om het ook echt te gaan doen.

Wanneer ik start met het ontwerpen van jouw logo (helemaal uniek en op maat voor jouw onderneming) ondersteun ik je bij alles waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dit kan een zetje in de rug om offline te gaan netwerken zijn, maar het kan ook het kiezen van de juiste promotiemiddelen voor jezelf. 

Als vrouwelijke ondernemer hebben we het al zwaar genoeg, dus een beetje extra support is een welkome aanvulling. Ik zorg er voor dat je na het traject niet alleen een geweldig en uniek logo hebt, maar (en minstens net zo belangrijk) ook het vertrouwen in jezelf om daadwerkelijk jezelf en je onderneming aan de wereld te laten zien.

Anne-Loes_uniek logo vrouwelijke ondernemer 2
Tape 2-wit

Vraag hier je kennismaking voor
logo in één dag aan ⬇️

En laten we (online) kennismaken, van vrouwelijke ondernemer tot vrouwelijke ondernemer.

Veelgestelde vragen over
het logo in één dag ‘traject’

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Stuur mij dan een berichtje.

  • Wil je een goede start van je onderneming? Dan is dit het eerste wat je oppakt. Na het bedenken van een bedrijfsnaam uiteraard 😉

    Wanneer je start met ondernemen begin je met je bedrijfsidee, je bedrijfsnaam en grote kans dat je een domeinnaam registreert. Je wilt gaan ondernemen en dit wil je zo snel mogelijk doen.

    Een belangrijke vervolgstap (en eigenlijk beginstap) is het laten ontwerpen van je unieke logo en huisstijl. Het geeft je bedrijf een beeldmerk en het straalt uit wat jij wilt uitstralen. Superspannend! Daarom is het essentieel om hier hulp bij in te schakelen.

    Het mooie is dat ik naast het ontwerpen van een unieke huisstijl, je ook help bij het uitzoeken van je kernwaarden en je doelgroep. Twee vliegen in één klap. Een business coach heb je niet meer nodig 😉

    Vliegende start voor je onderneming? Ik ontwerp voor jou een passende logo & huisstijl. Mail naar anneloes@studiopinck.nl om een kennismaking te plannen