Skip to content

Werken in je uppie is leuk, maar ik krijg hier en daar wel wat hulp 💪


Marieke, stagiaire

Mijn naam is Marieke en een paar jaar geleden heb ik besloten het roer om te gooien en te gaan doen wat ik eerder nog niet gedurfd had. Ik ben begonnen aan de opleiding Mediavormgever aan het Cibap in Zwolle waar ik na de zomer aan fase 4 begonnen ben.

Wat ik leuk vind aan vormgeving is dat het een grote speeltuin is waar je creativiteit een vrijeloop kan nemen en waar de mogelijkheden oneindig zijn. Samen tot een mooi ontwerp komen is iets waar ik echt blij van kan worden.

Ik vind het dan ook superleuk dat ik dat nu tijdens mijn laatste stage mag gaan doen op deze toffe plek bij Anne-Loes!

Marieke
Maar dat is niet alles. Mijn specialisme is Personal Branding, grafisch ontwerp en WordPress, maar ik heb een fijn team freelancers achter de hand die je kan helpen bij onder andere het volgende:

Portret en reportagefotografie

Voor de mooiste foto’s op je website, Social Media pagina’s, drukwerk of blogberichten.

Teksten voor drukwerk

Een mooie flyer is leuk en aardig, maar om het af te maken adviseer ik altijd het schrijven van goede teksten. Ik koppel je aan een pro!

Social Media beheer

Het schrijven van een strategie voor je content, het maken van contentkalenders of het maken van de prachtigste content voor je kanalen.

DTP opdrachten

Zoals het editten van foto’s en het drukklaar maken van bestanden. Of denk aan het ontwerpen van flyers, visitekaartjes, boeken en andere grafische klussen.

Teksten voor je website

Zodat je website er niet alleen uit ziet om door een ringetje te halen, maar de teksten ook een professionele uitstraling hebben. Naar wens kunnen deze ook SEO proof worden geschreven.

Advertenties

Denk aan advertenties op Google, maar ook Facbook, Instagram of LinkedIn.

Digitale illustraties

Voor bijvoorbeeld Social Media, je website of boeken. Illustraties passend bij jouw huisstijl.

Templates

Denk aan templates voor social media, zodat je zelf makkelijker content kan maken maar ook aan templates voor je website welke je elke keer als basis kunt gebruiken.

Blogadvies

Altijd al willen bloggen, maar geen idee waar te beginnen? Ik koppel je aan de pro!

Ik wil aan de slag met jou!

Krijg je geen reactie of wil je snel een antwoord?
Bel of app mij dan op 06 39 59 66 17.