Skip to content

Gratis Inspiratie Sessie

Het is tijd om jouw krachten en passies echt zichtbaar te maken.

Maar hoe ga je dit aanpakken?

Daarvoor is de gratis inspiratie sessie. Drie kwartier lang mag je al je marketing en vormgeving vragen op mij afvuren. In die tijd zorg ik er voor dat jij antwoorden hebt gekregen op al jouw vragen zodat je jouw onderneming naar the next level kan brengen. 

Verder zorg ik er voor dat je aan het eind van de sessie vol zelfvertrouwen zit om met je ondernemersplannen aan de slag te gaan. Want he, je doet het donders goed!

Dit staat op de planning tijdens de inspiratie sessie ⬇️

We hebben maar drie kwartier de tijd, dus we gaan deze tijd optimaal benutten. Zorg er dus voor dat je pen en papier bij de hand hebt, want je gaat heel veel informatie krijgen over creatieve marketing.

Want allemaal leuk én aardig dat je een knettergoed idee hebt, maar als de wereld het niet kan zien, dan heb je er niks aan. Na drie kwartier heb jij concreet welke stappen jij dezelfde dag nog kan zetten.

Ik kan je nu al garanderen dat je daarna zo veel inspiratie en zelfvertrouwen hebt dat je niet kan wachten om te beginnen.

Maar eh, Anne-Loes, hoe..

– bepaal ik de richting van mijn bedrijf?
– bepaal ik mijn why?
– bepaal ik mijn USP’s?
– kies ik mijn doelgroep?

– besluit ik of personal branding inzetten bij mij past?
   .. Betekent dat ik vanaf nu moet vloggen in stories?

– kies ik het juiste social media platform
– start ik met mijn website?
– moet ik een weggever maken?
– kies ik mijn diensten?


Wil je antwoord op deze vragen zodat je daarna zelfverzekerd er mee aan de slag kan?

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Stappenplan gratis Inspiratie Sessie

Mocht je na afloop van de gratis Inspiratie Sessie nog tegen andere zaken aan lopen, dan ben je altijd vrij om een Creatieve Strategie Sessie te boeken.

Stap 1:

Yes, superleuk dat we samen aan de slag gaan in een Creatieve Strategie Sessie! Na aanmelding van de sessie ontvang je van mij een bevestingsmail met een link naar Google Meet.

Voor de sessie bekijk ik (indien van toepassing) je huisstijl, website, social media, drukwerk en online marketing.

Stap 2:

Van te voren stuur je mij een lijst met maximaal drie zaken waar je op dat moment tegen aan loopt, zodat we meteen aan de slag kunnen gaan.

Deze mogen over elk onderwerp gaan, zolang het valt in de categorie creatieve marketing, personal branding of social media. Op deze manier kan ik je heel gericht helpen met zaken waar je op dit moment tegen aan loopt.

Stap 3:

Tijd voor de sessie! In drie kwartier gaan we jouw vragen langs. Vergeet je niet mee te schrijven? Je gaat namelijk errug veel informatie je kant op krijgen. 

Stap 4: 

Je hebt nu zo veel informatie en zelfvertrouwen gekregen, dat het tijd is om lekker met je onderneming bezig te gaan.

Maak van de to do’s meteen actiepunten om stappen te zetten in je onderneming.

“Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen.”

Waarom je vandaag nog een gratis Inspiratie Sessie moet plannen ⬇️

Je bent idioot goed in je vak, daar ben ik van overtuigd. Maar marketing, dat is echt een vak apart. En het is helemaal niet zo eng en spannend als het lukt. Met een paar tools en tips kan je gigantische stappen zetten. Oh en dat je geen zin hebt in vormgeving kan ik mij helemaal voorstellen.

Ik bedoel, hoe fijn zou het zijn als je:
– eindelijk weet hoe je jouw klant kan benaderen 
– een tone of voice vindt die past bij jou en je klant
– authentiek kan zijn
– niet meer eindeloos hoeft te googlen en dan ook nog eens de meest uiteenlopende antwoorden krijgt

Oftewel, je krijgt na de gratis Inspiratie sessie eindelijk de tools om je onderneming op een podium te zetten zodat jij weer kan doen wat jij het allerliefste doet. Zelfverzekerd kan je dan met je ondernemersplannen aan de slag.

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF0241-web

Extra informatie over de gratis Inspiratie Sessie

  • Als ik je hebt uitgekozen voor de gratis sessie, spreken we via de mail een datum af
  • Vijf werkdagen van te voren lever je mij via de mail maximaal drie vragen aan, zodat ik mij kan voorbereiden
  • In dezelfde mail plaats je ook een linkje naar je website en je socials
  • Het gesprek doen we via Google Meet en duurt drie kwartier
  • De vragen gaan over creatieve marketing, personal branding of social media
  • Je krijgt na afloop geen opname, dus pen & papier is aan te raden

Aan het einde van de gratis Inspiratie Sessie heb jij handvaten gekregen om meteen actie te ondernemen. Ik kan je nu al garanderen dat je daarna zo veel inspiratie en zelfvertrouwen hebt dat je niet kan wachten om te beginnen.

De gratis Inspiratie Sessie

Ik selecteer elke maand drie ondernemers die ik gratis help met een inspiratiesessie t.w.v. €149,00.

 

Yes, dit wil ik!

Vraag hieronder jouw gratis Inspiratie sessie aan ⬇️