Skip to content
Studio Pinck: "Vraag vandaag nog een gratis huisstijl check aan!"

Gratis huisstijl check

Benieuwd of jouw huisstijl nog klopt? Vraag bij mij dan een huisstijl check aan!

Af en toe breekt namelijk echt mijn vormgevershart. Als ik weer een logo of huisstijl zie die niet uitstraalt waar jouw onderneming voor staat. En misschien nog wel belangrijker.. Wie jij bent als ondernemer! 

De power die jij uitstraalt, jouw missie en kernwaarden. Alle elementen die jou de ondernemer maken wie je bent. Dat zie ik 9 van de 10 keer niet terug in een logo. Hierom heb ik de huisstijl check bedacht.


Tijd om te shinen
Als ontwerper sta ik er voor om jou en je onderneming te laten shinen. Zodat jouw kernwaarden, alles waar jij voor staat terug te zien is in de vormgeving van jouw bedrijf. 

Benieuwd of jouw logo uitstraalt waar jij als ondernemer voor staat? Vraag dan gratis bij mij een huisstijl check aan. Aan de hand van een aantal vragen en uiteraard jouw huisstijl kijk ik op verschillende punten hoe jij je vormgeving nog sterker kan maken. Dit krijg je van mij terug in de vorm van een video call van 30 minuten.

Vraag hier onder je gratis huistijlcheck aan 

Je krijgt van mij binnen 48 uur een bevestiging en dan plan ik een afspraak met je in om je huisstijl te bespreken. Ik heb per maand plek voor twee gratis huisstijl checks. 

Na afloop krijg je van drie concrete tips die je meteen kan doorvoeren. Daarnaast krijg je van mij een op maat gemaakte aanbieding (dus niet deze prijs) voor het restylen van je huidige logo & vormgeving.