Skip to content
Kleur jouw bedrijf
Tape 2-wit

Geef kleur aan jouw krachten

Trots zijn op je bedrijf.


En hoe jij jezelf presenteert. Dat is waar ik je op coach. Aan de hand van een Persoonlijke Kracht test gaan we samen aan de slag met jouw Verlangen, jouw Krachten en Kwaliteiten.  

Jouw branding bepaalt hoe je overkomt op klanten. Als het niet matcht met wie jij bent als persoon, dan voelt jouw lievelingsklant zich never nooit aangesproken. Dat gaan we dus niet doen.

Aan het eind van het traject durf jij met zelfvertrouwen zichtbaar te zijn

Geef kleur aan jouw grootste kracht

De opties

Zo maak jij impact
(losse sessie)

Waarom doe jij wat je doet? In deze sessie gaan we aan de slag met jouw Verlangen en jouw grootste dromen. Deze sessie is een perfecte kennismaking met Studio Pinck en de Persoonlijke Kracht methodiek.

Geef kleur aan jouw grootste kracht
(coaching)

In dit traject duiken we diep in op jouw Verlangen, jouw unieke kwaliteiten en jouw grootste kracht

Wat maakt jou anders dan de rest en hoe kan je dit inzetten om meer in je kracht te staan?

 

Geef kleur aan jouw bedrijf (coaching + branding)

Trots zijn op je jezelf, je bedrijf en hoe je jezelf presenteert. Aan de hand van kleuren gaan we samen aan de slag met jouw Verlangen, krachten en kwaliteiten.

Zodat jij met zelfvertrouwen zichtbaar durft te zijn. Inclusief een branding die bij jou past.

 

Kleur doet wat met een mens. Wanneer je de juiste kleuren inzet, kom je in één keer kneitersterk over. 

Met de Persoonlijke Kracht methodiek maak ik concreet wat jouw Verlangen is, maar ook wat jouw drijft als persoon én als ondernemer. Ik zet jouw kwaliteiten in de spotlights.

Aan de hand van 1 op 1 sessies gaan we er samen voor zorgen dat jij helder je doelen voor ogen hebt, dat jij weet waar je voor staat en wat jouw krachten zijn. We leggen de focus op jouw persoonlijk leiderschap. Jezelf aansturen, je eigen doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten volledig te benutten.

Dit samen met een ijzersterke visuele identiteit (logo en huisstijl) en marketingstrategie zorgt er voor dat jij een prachtige Personal Brand krijgt.

De kleuren die uit de Persoonlijke Kracht test komen, vormen voor onze coachingsessies én je (visuele) identiteit de basis.

Kleur jouw bedrijf

Over Persoonlijke Kracht

De Persoonlijke Kracht Methodiek is ontwikkeld door Jannie en Pauline. De Persoonlijke Kracht Test meet hoe bijzonder & krachtig je bent en brengt op een positieve manier jouw talenten, drijfveren en verlangens in beeld, zodat je zichtbaar bent en vol zelfvertrouwen de volgende stap zet voor meer succes en geluk.

Kattenoortjes

Vraag hier jouw kennismaking aan ⬇️

En laten we het hebben over jouw mooie plannen.

Over
Anne-Loes

Staan voor wie je écht bent en kunnen ondernemen vanuit trots en idioot veel zelfvertrouwen. Met dat doel ontwerp ik elke keer weer voor al mijn klanten.

Ik heb namelijk zelf ondervonden wat er gebeurt als je vol in je talent durft te stappen…

Pijl 1-zwart
Anne-Loes Huizing, Studio Pinck