Skip to content

Anne-Loes, eigenaar Studio Pinck

Wees jezelf

Mijn doel is bereikt wanneer jij jouw passie voelt in de door mij vorm gegeven diensten, zoals een logo, website of personal branding strategie. Dit geeft mij enorm veel plezier in het werk, mijn grootste drijfveer. Samen bereiken wij de mooiste resultaten.

Ik wil maar één ding, dat jij jezelf durft te zijn. Want dat verdien je.

Wees jezelf is mijn motto.

Ik zorg er voor dat jij een podium krijgt om jouw verhaal te vertellen.

Waar ik je bij kan helpen als creatief marketeer?

Gepersonaliseerde gifjes

GIFjes zij hot! Ze zijn een toffe aanvulling op je stories op je social media kanalen of op je website Ideaal om bijvoorbeeld jouw werkwijze te visualiseren of om te laten zien waar jouw interesses liggen.

Je krijgt van mij eerst de (niet geanimeerde) schetsen, waarna je eventuele correcties door kan geven. Daarna krijg je van de geanimeerde versies. Ik upload de gifjes voor jou op Giphy, zodat jij ze alleen nog maar in hoeft te zetten in je stories of website. Ze zijn trouwens ook superleuk in je emailhandtekening!

Deze gifjes worden per stuk geillustreerd in een tekenprogramma en zijn dus 100% op maat gemaakt. Geen kant en klare illustraties of ontwerpen uit Canva dus 😉

Personal Branding Traject

Het is tijd om jouw verhaal te vertellen.

Samen zorgen we er voor dat jouw verhaal op papier komt, dat je een podium krijgt om het van de daken te schreeuwen en dat je de juist mensen bereikt.

Dit doen we aan de hand van een personal branding strategie en visuele identiteit. Deze twee gaan hand in hand met elkaar. Want een mooi logo is allemaal leuk en aardig, maar als het niet laat zien waar jij voor staat: dan heb je er weinig aan.

Met als resultaat: een (visuele) identiteit die laat zien hoe mooi en krachtig  jij bent als ondernemer. Een identiteit die er voor zorgt dat mensen niet meer om je heen kunnen.

In de personal branding sessie van drie uur gaan wij aan de slag met jouw kernwaarden, missie, visie en gaan we uitzoeken wat persoonlijk leiderschap voor jou is.

WordPress website

Het is tijd om aan de rest van de wereld te laten zien wat voor geweldige plannen jij hebt. Je gaat je eigen bedrijf starten en het is tijd om aan de rest van de wereld te laten zien hoe awesome je bent. Tijd om een website te laten bouwen, in WordPress!

Of ben je al een tijdje bezig, lukt het niet of komt jouw website nog uit het jaar nul? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Resultaat? Een website waar jij jouw verhaal kan vertellen én ik ga je ook laten zien hoe toegankelijk WordPress is. 

Er zijn eindeloos veel redenen waarom een website voor je onderneming belangrijk is. De grootste reden? Zichtbaarheid! Je bent met een website 24/7 zichtbaar voor Jan en alleman. Maar vooral, zichtbaar voor je doelgroep.

Je website is een perfect podium om jouw verhaal te vertellen en te laten zien wat voor prachtige plannen jij hebt.