Skip to content
Logo ontwerp De Creatieve Kick-Start

In twee maanden je complete bedrijf neerzetten? En met compleet bedoel ik ook echt compleet. Wanneer je deelneemt aan de Creatieve Kick-Start zet je de basis voor je onderneming ijzersterk neer. Na zes weken weet jij waar je als ondernemer voor staat én staat je complete visuele branding.

Het enige wat jij nog moet doen? Genieten van het ondernemersavontuur!

Binnen zes weken je onderneming op de markt zetten? 

Door middel van video’s, opdrachten en blogs neem ik je mee in het avontuur van ondernemen.

We starten simpel het maken van het moodboard voor jou en je bedrijf, maar ik neem je veel dieper mee in het opzetten van je onderneming. Ik ondersteun je bij het het bedenken van je missie en het bedenken van je diensten.

That’s it? Natuurlijk niet! In de tijd dat je dit allemaal leert ga ik aan de slag met het visuele en creatieve deel van je branding. Wanneer jij alles leert over jezelf en je onderneming ga ik aan de slag met je logo. 

Terwijl jij leert over ondernemen, ga ik aan de slag met jouw visuele branding

In een notendop leer jij hoe je de basis van je onderneming neer zet maar ook vooral ook wie jij bent als ondernemer. In de tussentijd zorg ik er voor dat je onderneming visueel ben ik bezig met het vormgeven van je huisstijl. Na zes weken ben jij helemaal startklaar om je bedrijf op de markt te zetten.

En daarna? Rocken als ondernemer!

Anne-Loes, eigenaar Studio Pinck

Wat je krijgt?

 • Een online programma met meer dan 15 video’s over marketing, vormgeving en ondernemen
 • Meer dan 15 opdrachten zodat jij kunt ontdekken wie jij bent als ondernemer en jij je onderneming neer kan zetten
 • Een complete huisstijl, inclusief kleurenschema en fonts.
 • Dus niet iets wat ‘voor nu prima’ is, maar een ijzersterke creatieve basis voor een kick-ass ondernemer als jij!

De vier modules

1. Hoe ontwikkel ik mij als (creatief) ondernemer?

De eerste stappen die je zet als ondernemer. Aan de hand van video’s en opdrachten ga jij aan de slag met de missie en visie van je bedrijf. Je mag ook meteen creatief aan de slag met het maken van een moodboard.

2. Hoe vind ik mijn ideale klant en wie is dat eigenlijk?

Tijd om te bepalen met wie je wilt samenwerken. Wie word jouw doelgroep? Waar kan je jouw ideale klant mee helpen?

3. Nerden bij Wordpress

Nu gaan we even lekker de nerd uithangen en leer ik je de basis van Wordpress. Ik ga je niet lastig vallen met moeilijke technische taal, maar geef je de handvaten om jezelf je website te kunnen onderhouden.

4. Lekker sociaal

In deze laatste module gaan we even lekker sociaal doen, maar wel online. Ik leg je uit waarom jij voor Instagram zou moeten kiezen (of misschien juist wel voor Pinterest!). Ik vertel je de ongeschreven regels van Social Media en geef je praktische tips.

Is de Creatieve Kick-Start iets voor mij?

De Creatieve Kick-Start is geschikt voor jou als je..

 • Niet bang bent om te investeren
 • Zes weken aan de slag wilt om je bedrijf ijzersterk neer te zetten
 • Aan de slag wilt met een ervaren strategisch vormgever
 • Klaar bent met googlen naar moeilijke vaktechnische termen

maar vooral als je..

 • Niet kan wachten om de volgende stap te zetten met je branding
 • Vol passie aan de slag wilt met je bedrijf

We bereiken dat met:

 • 15 video’s over marketing, vormgeving en ondernemen
 • Meer dan 15 opdrachten om te je verdiepen in je (online) marketing
 • Een logo (in alle juiste bestandsformaten) en bijpassende huisstijl (zoals briefpapier voor je offertes en facturen)
 • Jouw eigen unieke kleurenpalet die alle seizoenen mee gaat
 • Huisstijlhandboek waar je alle informatie vindt over je logo, typografie, kleuren en richtlijnen die gelden voor jouw merk.
 •  

De Creatieve Kick-Start

dit alles nu als pilotprijs voor

€899,00

Deze prijs is excl. btw.

De investering kan in drie termijnen van €333 excl. btw worden voldaan of in één termijn van €899 excl. btw (dit scheelt €100 in totaal). De btw is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Twijfel je nog te veel of dit traject bij je past of niet? Stuur mij dan een appje naar 06 39 59 66 17 of mail naar hallo@decreatievekickstart.nl.

Ik denk graag met je mee 🙂

Ik ben klaar voor de volgende stap!

Voordat we aan de slag gaan wil ik er 100% van overtuigd zijn dat jij en ik een match zijn. Ik nodig je daarom eerst, geheel vrijblijvend, uit voor een kennismakingsgesprek.

Anne-Loes, eigenaar Studio Pinck

Een 20-something die niets liever doet dan creatief ondernemen en jou helpen bij het neerzetten van een ijzersterk merk

Over Anne-Loes

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik creatief bezig. Wat begon met tekeningen maken als 5-jarige, ontwikkelde zich in een grote passie voor grafische vormgeving en online marketing.

Eén ding weet ik zeker: ik wil andere creatieve bedrijven helpen met de mooiste huisstijlen en grafische uitingen. Inmiddels ben ik een zelfverzekerde ondernemer die al meer dan twintig bedrijven heeft kunnen helpen met het neerzetten van een ijzersterke huisstijl. Ik wil niets liever dan jou, de ontzettend getalenteerde ondernemer, hier bij helpen.

Maar ook niet geheel onbelangrijk: Ik ben een 20-something, dus al vrij volwassen maar wel een echte millennial. Vaak genoeg word ik een #crazycatlady genoemd en ben een echte Tukker. Hoewel mijn R soms nog eerder uit het Gooi lijkt te komen. Wil je meer over mij weten? Volg mij dan op Instagram!

Let’s go!