Skip to content

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF9988-web

Creatieve
strategie sessie

Het is tijd om jouw krachten en passies echt zichtbaar te maken.

Maar hoe ga je dit aanpakken?

Daarvoor is de Creatieve Strategie Sessie. In anderhalf uur zorgen we er voor dat jij antwoorden hebt gekregen op al jouw vragen zodat je jouw onderneming naar the next level kan brengen. 

Oke, zo gaan we dat doen ⬇️

We hebben maar anderhalf uur, dus we gaan deze tijd optimaal benutten. Zorg er dus voor dat je pen en papier bij de hand hebt, want je gaat heel veel informatie krijgen over creatieve marketing.

Want allemaal leuk én aardig dat je een knettergoed idee hebt, maar als de wereld het niet kan zien, dan heb je er niks aan. Na anderhalf uur heb jij een plan dat zich volledig richt op jouw bedrijf en het bereiken van jouw doelen.

Aan het einde van de Creatieve Strategie Sessie heb jij handvaten gekregen om meteen actie te ondernemen. Ik kan je nu al garanderen dat je daarna zo veel inspiratie hebt dat je niet kan wachten om te beginnen.

Maar eh, Anne-Loes, hoe..

– bepaal ik de missie, visie of richting van mijn bedrijf?
– kies ik mijn doelgroep of is het toch niet slim om een niche te kiezen?
   .. Oh en nog even over de doelgroep: wat hun behoefte is?
   .. Enneh, hoe bereik ik ze?

– besluit ik of personal branding inzetten bij mij past?
   .. Betekent dat ik vanaf nu moet vloggen in stories?

– kies ik een marketingtechniek die bij mij past
– bepaal ik wat ik deel op mijn socials? Of ga ik toch bloggen? Nieuwsbrief?
– kies ik diensten die niet alleen mij maar ook mijn doelgroep blij maakt?


Wil je antwoord op deze vragen?

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF0080-web

Stappenplan

Mocht je na afloop van de Creatieve Strategie Sessie nog tegen andere zaken aan lopen, dan ben je altijd vrij om vaker een afspraak te plannen.

Stap 1:

Yes, superleuk dat we samen aan de slag gaan in een Creatieve Strategie Sessie! Na aanmelding van de sessie ontvang je van mij een bevestingsmail met een factuur. Na betaling is je sessie definitief geboekt.

Stap 2:

Van te voren stuur je mij een lijst met maximaal vijf zaken waar je op dat moment tegen aan loopt, zodat we meteen aan de slag kunnen gaan. Deze mogen over elk onderwerp gaan, zolang het valt in de categorie creatieve marketing, personal branding of social media. Op deze manier kan ik je heel gericht helpen met zaken waar je op dit moment tegen aan loopt.

Stap 3:

Tijd voor de sessie! In anderhalf uur gaan we jouw vragen langs. Vergeet je niet mee te schrijven? Je gaat namelijk errug veel informatie je kant op krijgen. 

Stap 4: 

Je hebt nu zo veel informatie gekregen, dat het tijd is om lekker met je onderneming bezig te gaan. Maak van de to do’s meteen actiepunten om stappen te zetten in je onderneming.

“Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen.”

Waarom je vandaag nog een Creatieve Strategie Sessie moet plannen ⬇️

Je bent idioot goed in je vak, daar ben ik van overtuigd. Maar marketing, dat is echt een vak apart. En het is helemaal niet zo eng en spannend als het lukt. Met een paar tools en tips kan je gigantische stappen zetten.

Ik bedoel, hoe fijn zou het zijn als je:
– eindelijk een keuze hebt gemaakt over je doelgroep en je niet meer honderden uren per dag werkt om iedereen tevreden te stellen
– eindelijk weet hoe je jouw passies en idealen om zet naar een sterke missie & visie
– authentiek kan zijn
– niet meer eindeloos hoeft te googlen en dan ook nog eens de meest uiteenlopende antwoorden krijgt

Oftewel, je krijgt na de Creatieve Strategie Sessie eindelijk de tools om je onderneming op een podium te zetten zodat jij weer kan doen wat jij het allerliefste doet.

Extra informatie over de Creatieve Strategie Sessie

  • Vijf werkdagen van te voren lever je mij via de mail de vragen aan, zodat ik mij kan voorbereiden
  • In dezelfde mail plaats je ook een linkje naar je website en je socials
  • Het gesprek doen we via Google Meet en duurt anderhalf uur
  • De vragen gaan over creatieve marketing, personal branding of social media
  • Je krijgt na afloop geen opname, dus pen & papier is aan te raden

Aan het einde van de Creatieve Strategie Sessie heb jij handvaten gekregen om meteen actie te ondernemen. Ik kan je nu al garanderen dat je daarna zo veel inspiratie hebt dat je niet kan wachten om te beginnen.

De Creatieve Strategie Sessie

Er zijn drie plekken vrij voor:

€99,00 

Deze prijs is excl. btw.

Yes, dit wil ik!

Plan hieronder jouw Creatieve Strategie Sessie in ⬇️