Skip to content

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF0241-web

1 op 1 coaching:
de Wees Jezelf Sessies

Het is tijd om jouw krachten en passies echt zichtbaar te maken. Maar hoe ga je dit aanpakken? Je weet dat je iets met personal branding kan doen, maar hoe zorg je er voor dat je het op de juiste manier toepast en jezelf in de tussentijd niet verliest?

Daarvoor is de Wees Jezelf Sessie.

In deze sessies zorgen we er voor dat jij antwoorden hebt gekregen op al jouw vragen zodat je jouw onderneming naar the next level kan brengen. 

Ik leer je hoe je van jouw bedrijf een merk neer zet waar je u tegen zegt. Een authentiek merk, waar jij jouw eigen stempel op drukt. Oftewel: ik leer hoe je van jezelf een merk maakt..

.. zonder jezelf te verliezen.

Door jezelf te zijn, je eigen verhaal te vertellen en hier een strategie aan te hangen die bij jou past.

Aan het einde van de sessies zit jij vol zelfvertrouwen om met jouw ondernemersplannen aan de slag te gaan. En nog op jouw manier ook. Want he, je doet het donders goed!

1 op 1: De Wees Jezelf Sessie

Personal Branding. Echt een term waar je mee dood wordt gegooid. Simpel gezegd is het niet meer dan een sterke positionering, wat je combineert met een merkstrategie. Oftewel: Je gaat jezelf dusdanig in de markt zetten dat mensen niet meer om JOU en je bedrijf heen kunnen.

Als Personal Branding strateeg help ik andere ondernemers bij het neerzetten van een ijzersterk merk inclusief het hele complete visuele plaatje. De uitkomst hiervan komt altijd vanuit de ondernemer (oftewel jijzelf!) voort. Dus andere ondernemers kopiëren gaan we niet meer doen. 

Ben jij toe aan de next level, waarbij:

✨ Opdrachtgevers met je willen werken omdat jij bent wie je bent
✨ Je zoveel zelfvertrouwen hebt dat niemand meer om je heen kan
✨ Je niet meer hoeft te bedelen voor opdrachten, want je laat zien hoe goed je bent
✨ Je serieuze stappen gaat zetten met de groei van je onderneming
✨ Je vol trots laat zien wie je bent en waar je voor staat

Voor wie is dit traject perfect?

Voor iedereen die er klaar mee is om 1001 antwoorden te krijgen op wat ze nou eigenlijk moeten doen met Personal Branding. Want nee, Personal Branding is veel meer dan jezelf laten zien én jezelf kleden in de kleuren van je huisstijl.

Ben jij toe aan..
✨ Het hebben van een ijzersterke missie & visie
✨ Positioneren op basis van jouw eigen kernwaarden
✨ Om jezelf vol zelfvertrouwen aan de wereld te laten zien
✨ Om op jouw eigen manier te laten zien waar je voor staat

Dit is wat ik het allerliefste doe! Er voor zorg dat jij jouw eigen podium gaat pakken, Personal Branding in gaat zetten op JOUW manier.

Door middel van creatieve opdrachten, maar je mag mij vooral de jurk van het lijf vragen. Geen enkele vraag laat ik onbeantwoord.

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF0080-web

Oke, zo gaan we dat doen ⬇️

We hebben maar een uur, dus we gaan deze tijd optimaal benutten. Zorg er dus voor dat je pen en papier bij de hand hebt, want je gaat heel veel informatie krijgen over Personal Branding.

Want allemaal leuk én aardig dat je een knettergoed idee hebt, maar als de wereld het niet kan zien, dan heb je er niks aan. Na zestig minuten heb jij de antwoorden die jou 10 stappen de goede richting in duwen.

Ik geef je praktische tips én tricks zodat jij weet wat personal branding voor jou kan betekenen en hoe jij jouw eigen personal brand kan vormgeven.

Ik kan je nu al garanderen dat je daarna zo veel inspiratie en zelfvertrouwen hebt dat je niet kan wachten om te beginnen. Als jouw coach en cheerleader ga ik hier hoogstpersoonlijk voor zorgen.

Stappenplan

Mocht je na afloop van de Wees Jezelf sessie nog tegen andere zaken aan lopen, dan ben je altijd vrij om vaker een afspraak te plannen.

Stap 1:

Yes, superleuk dat we samen aan de slag gaan in een Wees Jezelf Sessie! Na aanmelding van de sessie ontvang je van mij een bevestingsmail met een factuur. Na betaling is je sessie definitief geboekt.

Stap 2:

Van te voren stuur je mij een lijst met maximaal drie zaken waar je op dat moment tegen aan loopt, zodat we meteen aan de slag kunnen gaan. Deze coachingsessie heeft één focus: Personal Branding. Dus eh, de vragen zullen hier over gaan. Ik zal je, waar nodig, opdrachten geven zodat jij stappen kan zetten.

Stap 3:

Tijd voor de sessie! In 60 minuten gaan we jouw vragen langs. Vergeet je niet mee te schrijven? Je gaat namelijk errug veel informatie in de Wees Jezelf Sessie krijgen. 

Stap 4: 

Je hebt nu zo veel informatie en zelfvertrouwen gekregen, dat het tijd is om lekker met je onderneming bezig te gaan. Maak van de to do’s meteen actiepunten om stappen te zetten in je onderneming.

“Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen.”

Waarom je vandaag nog een Wees Jezelf Sessie moet plannen ⬇️

Je bent idioot goed in je vak, daar ben ik van overtuigd. Maar personal branding, dat is echt een vak apart. En het is helemaal niet zo eng en spannend als het lukt. Met een paar tools en tips kan je gigantische stappen zetten.

Ik bedoel, hoe fijn zou het zijn als je:
– eindelijk een keuze hebt gemaakt over je doelgroep en je niet meer honderden uren per dag werkt om iedereen tevreden te stellen
– eindelijk weet hoe je jouw passies en idealen om zet naar een sterke missie & visie
– moeiteloos authentiek kan zijn
– niet meer eindeloos hoeft te googlen en dan ook nog eens de meest uiteenlopende antwoorden krijgt

Oftewel, je krijgt na de Wees Jezelf Sessie eindelijk de tools om je onderneming op een podium te zetten zodat jij weer kan doen wat jij het allerliefste doet. Zelfverzekerd kan je dan met je ondernemersplannen aan de slag.

Extra informatie over de Wees Jezelf Sessie

  • Vijf werkdagen van te voren lever je mij via de mail de vragen aan, zodat ik mij kan voorbereiden
  • In dezelfde mail plaats je ook een linkje naar je website en je socials
  • Het gesprek doen we via Microsoft Teams en duurt 60 minuten
  • De sessie staat in het teken van personal branding
  • Je krijgt na afloop geen opname, dus pen & papier is aan te raden

Aan het einde van de Wees Jezelf Sessie heb jij handvaten gekregen om meteen actie te ondernemen. Ik kan je nu al garanderen dat je daarna zo veel inspiratie hebt dat je niet kan wachten om te beginnen.

En laat dat nou net de bedoeling zijn van deze sessie. Tijd om je personal brand naar the Next Level te brengen!

De Wees Jezelf Sessie

Er zijn drie plekken vrij voor:

€147,00 

Deze prijs is excl. btw.

 

Of boek er drie voor geen €441,00, maar €397,00 

Count me in! Ik meld mij vandaag nog aan voor een Wees Jezelf Sessie ⬇️

Krijg je geen reactie of wil je meerdere sessies boeken?
Bel of app mij dan op 06 39 59 66 17.

Plan hieronder jouw coaching sessie in ⬇️