Skip to content

Anne-Loes, eigenaar Studio Pinck

Het gezicht achter
Studio PINCK

Hi, ik ben Anne-Loes. Net als jij, weet ik dondersgoed wat ik wil. Twijfel is er nooit geweest. Het is tijd om jouw verhaal te vertellen aan de rest van de wereld. 

Vroeger durfde ik nooit naar de voorgrond te treden en heel eerlijk, ik durfde ook niet voor mezelf te kiezen. Gelukkig weet ik inmiddels beter. Lekker tegen de stroom in, want ik weet zelf dondersgoed wat voor mij het beste is. En dit gun ik jou ook.

Ik wil dat jij als ondernemer je eigen verhaal vol zelfvertrouwen kan vertellen en uitstraalt. Ik neem je in het proces en samen gaan we alle stappen door lopen zodat jij daarna nog maar één ding hoeft te doen: het uitoefenen van je passie.

Aan het eind heb je niet alleen een super mooie huisstijl die exact laat zien waar jij voor staat, maar ook een merkstrategie (ik hoor je nu denken: een wattes? Een merkstrategie is de richting die in gaat om je doelen te behalen met als doel om mensen aan je te binden). Oh en je krijgt er niet zomaar eentje, maar een strategie voor jou op maat. Geen one size fits all oplossing. No worries, ik neem je helemaal mee in dat proces zodat marketing niet meer iets engs is, maar dat je gaat zien hoe ontzettend leuk het eigenlijk is!

Want een mooi logo is allemaal leuk en aardig, maar als het jouw verhaal niet vertelt heb je er weinig aan. 

Ik wil maar één ding, dat jij jezelf durft te zijn. Wees jezelf. Het is ontzettend krachtig als je je open stelt, kwetsbaar bent. Ook jij, juist jij mag het podium pakken. 

Waar ik je bij kan helpen als creatief marketeer?

Merk
strategie

Het is tijd om jouw krachten en passies echt zichtbaar te maken. Door jezelf te zijn, uit te dragen wat je voor staat, claim jij het podium om jouw verhaal te vertellen.

Ik help je bij het sterk neerzetten van je missie en visie, het vinden van je niche en doelgroep en zorg er voor dat dit allemaal samen komt als één sterk merk. Dit gaan we samen uitvogelen.

Het doel is dat jij zo veel mogelijk jezelf kan zijn: want daar liggen jouw krachten.

Logo & huisstijl

Oke, de basis hebben we gezet. We weten nu waar jij als ondernemer voor staat. Tijd om er voor te zorgen dat we dit verpakking in een ijzersterke huisstijl. Uitstralen waar jij voor staat, herkenbaar is én onderscheidend is van je concurrenten.

Ik zorg er voor dat jouw verhaal wordt gevisualiseerd. in de vorm van een logo en andere uitingen.

Een huisstijl gebaseerd op wie jij bent als persoon. Want iedereen is uniek.

WordPress websites

Je merkstrategie staat. Je huisstijl staat. 

Lekker bezig 💪

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met je website.

Je website is je online visitekaartje dus ik ga er voor zorgen dat jouw website aansluit bij jouw branding, bij jou als ondernemer én als bedrijf.

Want jij bent het visitekaartje van je onderneming, dus jij bent het uitgangspunt.

Anne-Loes, eigenaar Studio Pinck